In de kijker

Knokke-Heist, Abelendreef 2 € 1 449 000
5 595 m² Ref.3626370
Knokke-Heist

Handelsfonds Overname

Handelsfonds O.T.N. - Top restaurant Knokke

Ref.3431099

Vrijblijvend een professionele en een gratis waardebepaling van uw vastgoed??? Bel ons!

Ook in onze mogelijkheden zijn gestaafde schattingen met volledig detail voor het correct bepalen van de successierechten. Erkend door FOD financiën.

Wij hebben een vacature voor een BIV STAGIAIR bemiddelaar-vastgoed.
Interesse?  050 89 58 60 of  info@immo-ottevaere.be

IMMO OTTEVAERE zijn professionele vastgoedmakelaars actief in verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed en bemiddeling in overnames van handelszaken en handelsfondsen.

Een waaier aan kennis en ervaring is één van onze meest gewaardeerde troeven!

Als klant geniet u van maximaal comfort bij de verkoop van uw eigendom door alle wettelijke- en verplichte documenten (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige voorschriften, keuring elektrische installatie, watertoets, kadastrale legger, asbestattest nodig sinds 23/11/2022 voor woningen gebouwd voor 2001, enz…) voor u te verzamelen en te bezorgen aan uw notaris.

IMMO OTTEVAERE werkt een complete publiciteitscampagne uit omtrent de verkoop van uw vastgoed en adverteren uw pand in alle mogelijke media. Begeleiding van elk bezoek door uw vaste vertrouwenspersoon is evident.

Tijdens de samenwerking kiest u zelf de mate van betrokkenheid. Maandelijks rapporteren wij waarbij u de vooruitgang in de verkoop vlot kan volgen.

Van het eerste contact tot bij het verlijden van de akte heeft u met ons de juiste partner gevonden!

Kortom: met IMMO OTTEVAERE heeft u alles in huis om correct, vlot en in het volste vertrouwen uw eigendom te kunnen verkopen binnen de afgesproken termijn!

Met vriendelijke groeten,

IMMO OTTEVAERE

-SINDS 1991-

IMMO OTTEVAERE staat voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom.

Meld jouw zoekwensen en wij zoeken met je mee!

Registreer nu mijn zoekwensen