• Showing how headings looks like...
    Cenectus et netus et maluada fames egestas pulvinar auctor metus. Puspendisse potenti. In sodales, lectus non bibendum hendrerit, turpis velit tincidunt est, auctor pellentesque tellus sapien semmetus. Quisque dignissim, velit ac tempor cdimentum, ligulit hendrerit mauris, id congue justo metus quis puru ellentesque dolor lorem.
 
Wij zoeken 2 gemotiveerde vastgoedadviseurs (m/v).
Bel voor info naar 056 72 25 90 en vraag naar Bart Ottevaere.
Een mail sturen is even eenvoudig, bart@immodex.be.

IMMODEX = 30 JAAR KENNIS VAN ZAKEN !

 

IMMODEX is een professionele vastgoedonderneming actief in de verkoop en de verhuur van residentieel vastgoed en bestaat uit goed opgeleide makelaars die dagelijks in contact staan met de zaakvoerder.

Hij is een pionier in het vastgoed en dat sinds 1987. Hij is lid - sinds de officiële oprichting -  van het Beroeps instituut van de vastgoedmakelaars (BIV).

Een waaier aan kennis en ervaring is één van onze meest gewaardeerde troeven!

IMMODEX hanteert het "24/7/365 principe": Altijd bereikbaar en dus steeds tot uw dienst!

Als klant geniet u van maximaal comfort bij de verkoop van uw eigendom door alle wettelijke- en verplichte documenten (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige voorschriften, keuring elektrische installatie, watertoets, kadastrale legger, enz…) voor u te verzamelen.

IMMODEX werkt een complete publiciteitscampagne omtrent de verkoop van uw vastgoed uit en adverteert uw pand in alle media.  Begeleiding van elk bezoek door uw vaste vertrouwenspersoon is evident.   

Tijdens de samenwerking kiest u zelf de mate van betrokkenheid.  Maandelijks rapporteren wij waarbij u de vooruitgang in de verkoop vlot kan volgen. 

Bij verkoop bezorgen wij u, de notaris en de koper een waterdicht ontwerp van compromis.  Bij ondertekening van de compromis wordt uiteraard een waarborg op de koopsom gevestigd ter garantie.

Van het eerste contact tot bij het verlijden van de akte heeft u met ons de juiste partner gevonden!  

Kortom: met IMMODEX heeft u alles in huis om correct, vlot en in het volste vertrouwen uw eigendom te kunnen verkopen binnen de afgesproken termijn! 

 

Met vriendelijke groeten,

 

IMMODEX

 

Onze referenties

IMMODEX vastgoed

Groep OTTEVAERE - DECOSTERE BVBA
Berkenlaan 138, B-8530 Harelbeke
BTW BE 0443.794.301 * RPR Kortrijk
AG Insurance 03/99.574.115/05
Derdenrekening KBC BE22 7360 0546 9147